Υπηρεσία 'Craft Coaching'μια καινοτομική συμβουλευτική υπηρεσία για χειροτέχνες

Τι είναι το Craft Coaching; Δεν είναι ακριβώς 'μάθημα', αλλά περισσότερο μια συνάντηση συμβουλευτικού χαρακτήρα.

Ποιούς αφορά το Craft Coaching; Όλους τους χειροτέχνες, περισσότερο, λιγότερο ή και καθόλου έμπειρους!

Αφορά εκείνους που θέλουν να ξεκινήσουν να δημιουργούν με τα χέρια τους, αλλά λόγω έλλειψης σωστής πληροφόρησης (ή κάποιες φορές λόγω... υπερπληροφόρησης!) δεν ξέρουν από που να αρχίσουν.

Αφορά εκείνους που έχουν ήδη κάνει τουλάχιστον κάποια πρώτα βήματα στις χειροτεχνίες, αλλά έχουν... 'κολλήσει' και δεν βλέπουν στη δουλειά τους την εξέλιξη που θα ήθελαν να έχουν.

Αφορά τέλος και τους έμπειρους χειροτέχνες, επαγγελματίες ή μη, που χρειάζονται την εποικοδομητική κριτική από ένα έμπειρο μάτι.

Πόσο διαρκούν οι συναντήσεις του Craft Coaching; Η συναντήσεις είναι συνήθως τρίωρες. Η συχνότητά τους ποικίλει και προσαρμόζεται κατά περίπτωση. Άλλοτε μπορεί να χρειάζεται μονάχα μία συνάντηση (το συνηθέστερο), άλλοτε να χρησιμοποιείται η υπηρεσία περιστασιακά, κι άλλοτε να απαιτούνται τακτικές, προγραμματισμένες συναντήσεις, πχ όταν ετοιμάζει κανείς ένα μεγάλο project όπως μία έκθεση ή portofolio.

Που γίνονται οι συναντήσεις του Craft Coaching; Οι συναντήσεις γίνονται κατά κανόνα στον σπίτι/ εργαστήριο/ κατάστημά σας, δηλαδή στον χώρο εκείνον τον οποίο έχετε επιλέξει για να δημιουργείτε. Έτσι μας δίνεται η ευκαιρία να έχουμε πρόσβαση σε όλα τα υλικά και τον εξοπλισμό σας και να κάνουμε παρεμβάσεις στη διαδικασία παραγωγής 'εν τη γενέσει'.

Κατ' εξαίρεση, και κυρίως για τους χειροτέχνες εκτός Αττικής, η υπηρεσία craft coaching παρέχεται και μέσω skype, όταν αυτό είναι εφικτό και μπορεί πραγματικά να έχει τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Τι μπορεί να μου προσφέρει το Craft Coaching; Πάρα πολλά, ανάλογα με το επίπεδο και τις ανάγκες σας!

Ενδεικτικά, μπορεί να θέλετε να εντοπίσουμε μαζί τα δυνατά ή αδύνατα σημεία της δουλειάς σας, να δούμε πως μπορείτε να βελτιώσετε την ποιότητα, να μειώσετε το κόστος ή τον χρόνο παραγωγής, ή ακόμα να χρειάζεστε βοήθεια στο στήσιμο μιας έκθεσης.

Με την υπηρεσία Craft Coaching, είναι σίγουρο πως θα βελτιώσετε όχι μόνο την δουλειά σας, αλλά και τον τρόπο με τον οποίο την αντιλαμβάνεστε.

Με ενδιαφέρει! Πως μπορώ να κλείσω ραντεβού; Επικοινωνήστε μαζί μου στο 6976233553 ή στέλνοντας email στο liladiam@hotmail.com


 © Λίλα Διαμαντοπούλου - 2017